top of page

Experience Bowhunting Club ry:n yhteistyökumppanit

jousimetsästys, metsästys jousella, peura jousella.

Teemme yhteistyötä useiden jousimetsästykseen liittyvien yritysten kanssa, toki kumppanina on myös muita yrityksiä, jotka ovat tukeneet toimintaamme. Haluatko tukea toimintaamme ja tehdä yhteistyötä kanssamme? 

Voit myös ladata alla olevan painikkeen kautta Sponsorisopimuksen ja lähettää sen meille sähköpostiin. Saapuneet sopimukset käsitellään hallituksessa mahdollisimman pian ja hyväksynnän jälkeen lähetämme laskun maksun suorittamista varten.

Uittokalusto

Löydät verkkokaupastamme laajan valikoiman metsäalan, metsästyksen, puutarhanhoidon, metsäteollisuuden ja koneyrittäjien tuotteita. Tervetuloa!

J-Bow by Jarkko Kaunismäki

J-Bow -pitkäjouset ovat korkealaatuista käsityötä. Valmistan jouset henkilökohtaisesti täysin jousiampujan mittojen ja toiveiden mukaan.

AA-Production Oy

Metsästysasusteiden ja -tarvikkeiden sekä jousitarvikkeiden maahantuonti , tukkukauppa ,asemyynti sekä postimyynti. Suomen suurin jousialan erikoismyymälä.

Korpimetso.com tarjoaa koiranomistajille, metsästäjille ja eräihmisille suunnattuja erikoistuotteita sekä tarvikkeita kilpailukykyiseen hintaan

Erä- ja retkeilytuotteita laadukkailta valmistajilta. 100% tyytyväisyystakuu ja nopeat toimitukset ympäri Suomen. Onnistunut reissu alkaa aina Eräkellarista.

Jousella metsästäminen
EXPERIENCE BOWHUNTING CLUB
bottom of page