top of page

Experience Bowhunting Club

EBC ry järjestää jousimetsästyksen esittelyjä ja perehdyttämistilaisuuksia, esimerkiksi messuilla, mutta myös erikseen tilattaessa vaikka oman metsästysseurasi luona. Perinteisesti erämessuilla olemme olleet esittelemässä toimintaamme ja jousimetsästystä omalla osastollamme, sekä käymme mielellämme pyynnöstä erilaisissa tilaisuuksissa esittelemässä tätä koukuttavaa metsästysmuotoa ja rekrytoimassa metsästäjiä tai tulevia metsästäjiä mukaan toimintaan.

EBC:ssä on jäseniä monilla eri kokemustaustoilla, on neljä vuosikymmentä jousella metsästänyttä huippukonkaria, toisaalta myös aloittelijoita, jotka ovat liittyneet yhdistykseen saadakseen mahdollisuuden oppia ja metsästää kokeneempien kanssa. Monet jäsenistämme ovat kiertäneet ympäri maailmaa saadakseen jousimetsästyskokemuksia, joita ei välttämättä Suomessa pysty saamaan.

Jos koit kiinnostusta saada esittelyä tai koulutusta jousimetsästyksestä, taikka haluaisit tulla mukaan yhteisjahteihimme ja toimintaamme, ota yhteyttä ebc.hallitus@gmail.com. Meidät löydät myös Instagramista @ebc.ry ja Facebookista experiencebowhuntingclub.

Experience Bowhunting Club ry:n Kaurisjahti jousella
Jousella peurajahtiin
EXPERIENCE BOWHUNTING CLUB
bottom of page